maanantai 14. marraskuuta 2016

Mitä luen tällä hetkellä (manga)

Eli siis lista-tyylinen postaus manga-sarjoista joita luen tällä hetkellä.

*susilapset (ihana ::"A::: hyvin tunteikas tosin so be warned!)
*sherlock (hyvä! Aion ostaa siitä tulevat kaksi muuta osaa vielä!:3 ah ja se myös pohjautuu bbc:n tekemään sherlock sarjaan..jota en ole katsonut....→_→╥﹏╥)

*titaanien sota (ihan perus jees. Vahtininjoja parempi mielestäni mutta sarja nojaa mielestäni liikaa goreen ja kuolemiin ja ei silti herätä yhtä paljon tunteita mussa kuin susilapset. Myöskään piirustusjälki ei ole parhaimmasta päästä lähtöisin. Varmaan aion jatkaa sarjan lukemista mutta se ei ole ykkösenä tärkeyslistalla. Kirjanmerkit sisäkansissa ovat plussaa x) .)

*vahtikoirat (ihan ok sarja josta olen kaksi ekaa osaa ostanut ja lukenut mutta en juurikaam intoile. Mietin ostanko kolmatta mutta olisi kyllä muita mangoja mitä haluaisin enemmän)

*at laz meridian (hyvä sarja missä mielenkiinto pysynyt hyvin yllä. Kaksi ekaa osaa oli tosi hyviä, kolmas osa oli vähän meh mutta neljäs ja vitos osa oli taas jälleen hyviä x) välillä avalon ja irl maailma hieman hämmensivät minua mutta nelosessa ja vitosessa osassa pääsin siitä yli x) enää yksi osa jäljellä!!! Btw itse aina innostub lukemaan ja kirjoittamaan tarinoita joissa todellinen maailma ja joku muu maailma elää rinnakkain mutta niistä tulee helposti sekavia ja vaikea tehä hyviä. Silti olin tyytyväinen tähän sarjaan =)) )

*ginga densetsu akame (kaksi osaa saanut luettua. Tämä sarja tarjoaa erilaisen näkökylman ninjoihin kuin naruto. Aion kyllä lukea tämän sarjan loppuub!!:3 )