lauantai 6. elokuuta 2016

BT:musiikki

"Like a, like a, like a bullet train.
Moving like the speed of sound.
Feet can`t keep on the ground.
Can`t stay in one place.
Keep moving like a bullet train.
Like a bullet train." 


Stephen Swartzin ja Joni Fatoran biisi the bullet train  saa aina mut todella energiseksi ja antaa mulle sellaisen ihanan vapauden tunteen.



 "There`s gotta  another way out.
I`ve been stuck in a cage with my doubt.
I`ve tried forever getting out on my own.
But everytime I do this my way,
I get caught in the lies of the enemy.
I lay my troubles down.
I`m ready for you now.

Bring me out,
From the prison of my own pride.
My God,
I need a hope I can`t deny.
In the end I`m realizing I was never
 meant to fight on my own."

Ashes remain bändin biisi onmy own taas kuvaa mulle elämän haikeita ja vaikeita hetkiä, jolloin tuntuu kuin olisi jäänyt jonnekin suohon tai pohjamutiin kiinni. Ja noina hetkinä tarvitsee aina jonkun tai jonkin on se sitten hyvä ystävä tai musiikki tai uskonto, joka auttaa sua nousemaan siitä ikävästä tunteesta. :``).



 Heips. Kuten yllä varmaan näkyy meidän blogitiimin tän kertainen aihe on musiikki ja siitä aiheesta  sai tehä ihan vapaasti sellaisen kuin itseä vain huvittaa. Yritin kertoa teille vähän mitä nää biisit ja niiden lyriikat  merkitsee mulle. Mulle tuli vaan nää kaks biisiä mieleen, joten toivon et täst postauksesta ei tullu liian lyhyttä.  Tämä sattuu myöskin olemaan ensimmäinen kerta kun saan kuvia tänne blogiini sitten laitettua, joten toivottavasti nautitte. Olisi tosi kivaa jos laittaisitte kommenttei täst' postauksesta tai tykkäisitte siitä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti